Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-02-2006 12:25:30
Auto & Vervoer

Franse auto van nederlandse ingezetene: invoeren, bpm betalen?

hallo hutch,


duidelijk wat jij schrijft dat de nationaliteit er niet toe doet. ik begreep echter alleen niet hoe iemand die in nederland ingeschreven staat een auto met een frans kenteken op zijn naam kan krijgen. die meneer geeft in frankrijk een frans adres op enz.. blijkbaar wordt daar niet gecontroleerd of deze persoon ook daadwerkelijk in frankrijk ingeschreven staat. er is dus zoals jij schrijft klaarblijkelijk ook sprake van een fake-adres.


ik ben veel te eerlijk om zulke trucjes uit te halen denk ik. ik durfde hier niet rond te rijden met een lelijke eend met belgische platen en heb de auto netjes laten keuren bij de rdw en bpm afgedragen. er komt altijd een keer dat je tegen de lamp loopt. maar al met al vind ik het een slimme truc.


binkie