Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-02-2006 19:29:14
Auto & Vervoer

Franse auto van nederlandse ingezetene: invoeren, bpm betalen?

dag hutch en binkie!


mijn huisje in frankrijk is altijd hagelwit geweest. ik betaal daar doodgewoon belasting voor, zoals woz e.d.. in nederland moet je je bezit gewoon opgeven, dat is dan ook altijd zo gebeurd.


mijn oude vorige auto begaf het plotseling en ik moest beslist met aanhanger naar nederland. zodoende.


in die tijd wist ik niet beter dan dat je in deze situatie uiterlijk drie maanden in nederland mocht rijden. dat paste wel in mijn schema en ik was van plan om mij daaraan te houden. misschien was ik niet goed voorgelicht, dat is mogelijk. een kennis liet me weten dat de wetten nogal eens veranderen. meer weet ik er nog niet van.


terug naar mijn vraag: kan ik aan jurisprudentie komen? daar heb ik van niemand antwoord op gekregen. en: blijft staan dat nederland binnen vijf jaar zijn regels moet veranderd hebben van de europese commissie. dat is niet voor niets.


intussen zoek ik verder en ik geloof dat ik een weg heb gevonden. althans ik heb de vraag nu ook elders laten vallen. mocht ik antwoord krijgen dan bericht ik het jullie.


erg leuk dat er eindeljk eens aan dit onderwerp aandacht wordt besteed, want voordat ik mijn vraag stelde heb ik alle (toen) 27 pagina' s met vragen nagegaan: niet 1 soortgelijke vraag!


dus: tot dan! alex