Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-02-2006 13:37:55
Computers & Telefonie

Contract laten verbreken?? kpn

ik ben vergeten te vermelden dat de technische dienst van zowel kpn als t-for-telecom uitvoerig naar het toestel hebben gekeken en het is ze niet gelukt om de instellingen erin te krijgen in een vergelijkbaar toestel.


ik denk dat het bij je onatwoord een typfout is geweest, want je schreef dat er inderdaad instellingen zijn, want bij kpn hebben ze ze niet.


ik heb ook klantenservice verteld dat ik heel graag wil betalen, maar dat ik dan van hun een rekening wil met de werkelijke kosten. ik vind niet dat ik iets voor moet gaan schieten en dan maar mag wachten of ik het inderdaad terug krijg. en gezien het hele verhaal met al zijn missers heb ik daar weinig vertrouwen in.


 


is er inderdaad een kanas dat het contract beindigd gaat worden????


want dan ga ik nu snel een abonnement afsluiten voor ik óp zo'n zwarte lijst kom!!


ik wilde een qtec, maar vreemd genoeg hebben ze die alleen in het engels en verder wil ik geen ander toestel hebben.


ik ben nu trouwqens ook op een punt dat ik helemaal van kpn af wil dus ik wil niet eens meer een ander toestel!