Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-02-2006 15:45:36
Computers & Telefonie

Contract laten verbreken?? kpn

De wet zegt dat een overeenkomst tussen twee partijen niet alleen datgene omvat wat in het  contract tussen twee partijen staat (de kleine lettertjes) maar dat er ook sprake moet zijn van een wils-overeenkomst.
in dit geval wilde u met het contract en de telefoon alles wat deze telefoon techniesch bezien bieden kan.
ik begrijp ook dat u dat met t-for-telecom bent overeengekomen en in feite heeft u verder met kpn niets te maken.
het is de verkoper van t-for telecom die had moeten weten dat de kpn de extra diensten zoals u dat  wilde niet kon/kan of wil leveren.
u kunt u in dit geval beroepen op dwaling voortkomend uit verkeerde en/of onvolledige voorlichting en daarmee proberen het contract mdat u met t-for-telecom heeft te (laten) ontbinden.
zie om naar een dichtstbijzijnde wets(rechts)winkel o.i.d. en stel daar samen een brief op die u aangetekend verzend.
stel een redelijke termijn om de zaak op te lossen en stuur een copie van deze brief ook naar kpn.
(zorg ook dat u de kortingsakties die golden op het moment van aanschaf van de telefoon ook op papier hebt staan (scan ze desnoods in op de pc en bewaar deze zorgvuldig!) en stuur van deze akties toch voor de zekerheid  een copie mee met de brief naar kpn.

en tenslotte
voor allen die heel zeker iets hebben te vorderen (upc/kpn/provider/garanties met teruggave van bedragen) zoek op internet eens nedincasso op, een incassobureau dat voor hen die een vordering hebben niet het vel over de neus trekt, zelfs niet als het toch met een vordering mis loopt.
als u zeker weet dat u in uw recht staat waar het een geldvordering betreft zal de tegenpartij eerder dwingen om u uiteindelijk in het gelijk te stellen.

met vriendelijke groet;

de weer wakkergemaakte vrije vogel