Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-04-2006 00:24:37
Auto & Vervoer

Franse auto van nederlandse ingezetene: invoeren, bpm betalen?

als mijn franse adres fake zou zijn, dan moet ik zeggen dat het wel duur is om ter wille van een dergelijk adres zo veel belasting te moeten betalen. ik heb trouwens nergens een postbus.


hoe het ook zij het ligt heus wat ingewikkelder!


er was een uitspraak over een soortgelijk geval als het mijne, waarin werd geoordeeld dat het land in kwestie, portugal, zich met protectionisme bezig hield en dat is in europa verboden.


juist om alle handelsbelangen uit te sluiten had de europese commissie nederland en portugal gesommeerd binnen vijf jaar te stoppen met de misplaatste bpm-hefingen.


ik zie de toekomst verheugd tegemoed, want de douane antwoordt steeds maar niet op mijn brief vol met factures. ze denken misschien dat ik te veel weet en zwijgen het geval dood. wie weet!


alexa