Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-06-2006 15:38:15
Computers & Telefonie

Under construction

Dat er under construction staat is al iets.

typerend is wel dat als ik een positief bedoeld stukje plaats deze direct wordt verwijderd en ik een mail-link krijg om het daar naartoe te sturen, en er vervolgens geen reaktie meer is...

ik doe dit dus nog eens (eigenwijs ja) alhier...

-in het geheel eens stoppen met het runnen van 7 (zeven!) javascripts op een drukbezochte site helpt enorm.
-de sql database eens dynamisch ipv statisch maken helpt enorm
-reageren op mails wordt altijd op prijs gesteld, het gebrek hieraan op deze site is wel een verwijt wat in het gelijknamige tv-programma aan de kaak wordt gesteld, ik heb een "meten met 2 maten" gevoel hierin
-ik stel (nogmaals) voor om een rebuild te doen van de site met behoud van de database (kwestie van velden defineren op de nieuwe site, dus de var call of select funktie... en als dat niet lukt iemand inhuren die dit wel kan)

nogmaals, ik wil niks afbranden, maar ik krijg nu echt een gevoel dat zogeheten "experts" juist de echte experts affakkelen om hun gelijk te behalen, en dat lijkt me een tegenstrijdige strategie. ik zou persoonlijk juist de kennis binnenhalen om hier een voordeel mee te doen.

deze problemen gaan, naar het aanziet, dus nog wel even duren.