Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sunset_1
sunset_1 - 03-05-2004 17:13:54
Computers & Telefonie

Debitel en credietwaardigheid

niet alleen debitel maar ook t-mobile en vodafone checken hunanvragen bij experian. helaas is dit systeem niet waterdicht, zo wordt er niet alleen gecheckt op naam of id-gegevens, maar ook op postcode. wanneer je bijvoorbeeld in een studentenhuis woont waar eerder betalingsproblemen zijn geweest, kan het zijn dat de postcode de boosdoener is.


je hebt dan ook het recht om deze gegevens bij experian na te trekken. je krijgt dan binnen 2 weken een brief met daarin meer informatie over de reden, of een bewijs dat je geen negatief verleden hebt. hiermee kun je dan alsnog een abonnement aanvragen. wanneer je hier niet zelf achteraan gaat blijf je tegen hetzelfde probleem aanlopen.


meer info over experian op http://www.experian.nl/algemeen/tschip.html