Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-07-2006 17:26:30
Voeding & Gezondheid

Wat is de beste zalf tegen zonneallergie

dit is sterk afhankelijk van aard van zonne-allergie, heel mild zodat een goede zonnebrandcreme, weinig in de zon (zeker niet midden op de dag!) en kleding met lange mouwtjes  irritatie en blaasjesvorming kan voorkomen tot zeer ernstige vormen van zonne-allergie toe  die absoluut niet verdraagt dat men overdag naar buiten gaat.


bovendien, een zonne-allergie veroorzaakt door medicijngebruik; antibiotica zijn berucht kan na een aantal jaren 'uitgesleten'zijn.  ook in aanraking geweest te zijn met de grote bereklauw levert vaak een zonne-allergie op.  afhankelijk van de oorzaak zal een zonne (lees licht) allergie tijdelijk kunnen zijn maar ook in sommige gevallen blijvend.   het is ook niet het uv-b dat de allergie opwekt maar het uv-a en daar helpen zonnebrandtcremes niet tegen.


het is in die mate ernstig dat via de huisarts specialistische hulp in alle gevallen noodzakelijk is waarbij u wel bij uzelf de vraag beantwoordt hebt gekregen wat de mogelijke oorzaak zou kunnen zijn want zelfs de diane 35 (de pil- soms gebruikt ook tegen jeugdpuistjes) kan een lichte vorm van licht-allergie veroorzaken.


succes, en laat nog eens wat van u horen, vraagt


deze ouwe vrije vogel