Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tuinfreak_1
tuinfreak_1 - 07-05-2004 12:54:57
Geldzaken & Recht

Miriale international ongewenste bestellingen

dit begrijp ik dat is bij veel nederlanders zo, het probleem is dat het bedrijf u ongevraagd lid maakt, u heeft vast wel eens van de gratis onderbroek van front international gehoord, deze hebben de zelfde werkwijze als tono of miriale international, het probleem is als u niet opzegd u steeds meer pakjes en rekeningen ontvangt en er nooit vanafkomt.


achter het geel met rode kassa logo ziet u een wit vak met zoeken op, typed u in dit vak het woord front, nu klikt u op het rode vierkantje met zoek u krijgt nu een hele lijst te zien, de vetgetypte tekst kunt u aanklikken op deze manier kunt u alle vragen en antwoorden lezen en krijgt u meer duidelijkheid over de werkwijze en de problemen die de meeste nederlanders ondervinden met dit soort ongevraagde toegezonden pakjes.


ik ben het met u eens dit heb ik gisteren al verteld dat het onzinnig overkomt om iets op te zeggen waar u zich niet voor hebt opgegeven, maar het is helaas de enige manier om van dit bedrijf af te komen.