Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-07-2006 15:49:06
Elektronica & TV

Wat doet een airco

in tegenstelling tot wat anderen hier beweren vind ik 4 graden koeler wel degelijk een vooruitgang. zeker voor een verrijdbaar apparaat.


om een aantal redenen:


1. houdt u al die tijd alle deuren en ramen van het vertrek dicht?! denk het niet, en doordat dit steeds gebeurt moet de airco steeds weer nieuwe lucht gaan behandelen. de airco van een auto werkt immers ook alleen goed met de ramen dicht.


2. heeft u de airco gekocht voor of tijdens de hittegolf?! als het tijdens de hittegolf was was uw huis en m.n. de muren al behoorlijk opgewarmd, dat duurt een aantal dag voordat dat koeler is.


 


kortom, voor een bouwmarkt-systeem voldoet 't apparaat i.m.o aan de doelstelling. u bent het hier helaas niet mee eens, maar wil dit toch even melden.


 


overigens, op mijn kantoor (25m2) heb ik ook zo'n ding staan. als ik (aan het begin van de hittegolf) dan 's morgens binnenkwam had de airco de temp. in 2 uur 5,5 graden omlaag (van 29 naar 24,5) daarna gebeurde er niet meer. de laatste dagen van de hittegolf kwam de temp tijdens het gebruik van de airco echter niet meer lager dan 26 graden!!