Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-08-2006 13:24:30
Elektronica & TV

Stofzuiger: wat is een goede voor redelijke prijs!

mijn vraag is wat is een goede stofzuiger met goed filter en vooral niet een te zware en niet eentje die zoveel lawaai maakt. vaak heb ik gemerkt dat iets niet duur hoeft te zijn om goed te functioneren. wie heeft ervaring hiermee en wat kunt u me aanbevelen.


dag elenay,


bij uitzondering wil ik je graag een suggestie meegeven. wij hebben pas een nieuwe wasmachine gekocht en daar gratis een miele stofzuiger bij gekregen. omdat het mijn taak is om de woning te stofzuigen weet ik waarover ik praat. de miele s 4210 is een fantastische stofzuiger. compact design, een buitengewoon laag gewicht, 1800 watt en fluisterstil. en dat laatste is echt zo! in de handel staat hij voor een zacht prijsje van 179 tot 199 euro (maar dat is natuurlijk subjectief). als je het geld hebt zou ik deze stofzuiger kopen en ik ben er van overtuigd dat je daar nooit spijt van zult krijgen. een 'nadeel' van miele is, dat je wel de originele miele stofzakken moet gebruiken (in verband met de garantie) en die zijn vrij duur (5 stuks voor ongeveer 20 euro), maar met de zakken doe je relatief erg lang). 


vriendelijke groet, read.