Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2006 17:07:23
Computers & Telefonie

Webhosting /verhuizing

Als de gehele e-mail correspodentie nog aanwezig is (ik vermoed van wel) dan is al redelijk duidelijk dat dit bedrijf "vertragend" bezig is geweest en derhalve in gebreke is gebleven.

bij het niet kloppen van informatie van de registrant is een bedrijf (volgens mij) verplicht informatie in te winnen en het e.e.a. in goede banen te leiden. bij gebreke daarvan dient men met de contactperso(o)(ne)(n) contact op te nemen en niet de zaak te laten berusten instilzwijgen.

ik zou de factuur nietig laten verklaren (dus: inderdaad niet betalen) en dit bedrijf in gebreke stellen. daarnaast zou ik een klacht indienen bij sidn (.nl) omtrend deze provider zodat de rechten ontnomen worden om dit in de toekomst nog eens te doen.