Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2006 09:13:46
Huishouden & Energie

Laminaat met v-groef?

Hallo,
wij hebben nu al weer 1 jaar dit laminaat liggen en het bevalt uitstekend. de v-groef is op de schuine kanten ook voorzien van de toplaag. in eerste instantie was ik ook een beetje bang dat de v-groef makkelijk zou weg brokkelen omdat het maar een kleine oppervlakte is, maar het is perfect. de delen sluiten strak aan elkaar zodat er ook geen vuil/stof tussen. ook dweilen (alleen vochtig en beslist niet nat) gaat prima.
ik heb model "eiken campagne" en is dus 1 strooks. toplaag is, tot nu toe, krasvast ondanks dat we een hond hebben. het was niet het goedkoopste maar we hebben er beslist geen spijt van.
let wel goed op je ondervloer dat die vlak is. ik heb een vloer met kruipruimte er onder dus dan thermopete met vochtwerende laag als onderlaag en dan gaat het jaren mee.
succes
paul