Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2006 17:38:34
Voeding & Gezondheid

Karbonades braden

wat peter zegt even in bloem wentelen,in ruim boter(of ander vet)aanbraden,dan pas kruiden toevoegen,jus niet met koud water blussen!tijden van peter waren ook prima.(vlees van te voren droog deppen)


wat het euvel is,er zit wel degelijk water in het vlees,daarom ook altijd die tissues onder in het bakje.ook wordt het vlees veel te gauw na de slacht al bewerkt,en ligt te vroeg in de winkels!


dit noemt men,het vlees is nog niet bestorven!


ik heb geen moeite met het bakken van alle soorten vlees,ook met een groot braadstuk niet,maar koteletten,de ene keer zijn ze goed,de andere keer is het net een lap leer!


dus het ligt niet aan jou.groet..lonkertje.