Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-09-2006 10:55:21
Voeding & Gezondheid

Karbonades braden

wat er lekker is als je schouderkarbonade wilt braden: eerst kruiden, dan zorgen dat je vet goed heet is en de karbonade in het hete vet dichtschroeien. ondertussen heb je een ui fijn gesneden en een of twee tomaten in stukken gesneden. als de krabonade dichtgeschroeid en lekker bruin is, draai je het vuur omlaag en voegt de ui en de tomaten toe. doe een beetje warm water bij het vet in de pan en draai het vuur omlaag. klein uurtje laten staan en je hebt een heerlijk mals karbonaadje.


eet smakelijk.