Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-09-2006 12:18:17
Computers & Telefonie

Inbraak en inhouding

claudia,


heb je deze smsjes alleen in je toestel geblokkeerd zodat ze niet binnen komen of heb je je afgemeld bij de dienst? wanneer je ze alleen blokkeert worden ze namelijk nog wel in rekening gebracht.


op 7474 zijn een stuk of 25 verschillende diensten actief, dus de kans is groot dat je je misschien niet voor ze allemaal hebt afgemeld. je kunt orange vragen je nummer te veranderen, of contact opnemen met yomo (zij zitten achter 7474) via helpdesk@yomo.nl of 0800-0173.


of je de kosten terug kan claimen weet ik niet, dien je verzoek hiervoor in ieder geval schriftelijk in bij orange (dus niet via email of telefoon), en geef aan dat jij nooit gevraagd hebt om die diensten. waarschijnlijk kunnen zij wel terug zien of deze smsjes al verstuurd werden voordat jij het nummer kreeg.


succes!