Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-10-2006 00:02:01
Computers & Telefonie

Hoe installeer ik lime wire ?

ik zie het probleem niet zo, ik weet niet hoe jij selecteert, maar ik kijk niet naar de categorie maar naar de laatste vragen die die dag gesteld zijn. krijg je altijd de meest recente vragen en hier kun je direct op inspelen, en ach, als ze soms verkeerd staan, jammer, het gaat er toch dat we begrijpen wat de vraag is en dat diegene geholpen wordt.


wat in deze dus ook gebeurd is.


er zijn nu eenmaal mensen die niet helemaal thuis zijn in de computer wereld en dus niet direct weten in welke categorie ze iets moeten plaatsen.


maar het is nog steeds een site waar iedereen gewoon lekker zijn vraag kan stellen zonder direct door de forum politie te worden aangesproken als het een keer verkeerd geplaatst wordt.


je moet hier niet zo zwaar aan tillen.


iemand heeft een vraag, wordt geholpen, probleem opgelost, klaar.