Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-11-2006 11:07:12
Auto & Vervoer

Rooie diesel

beste heer bosch,


u hebt best een grote duim, u verondersteld maar wat, goed hoor. het enige wat ik gevraagd heb is of het -zoals die monteur zei- slecht is voor de brandstofpomp als je er rode diesel in doet. wat rode diesel is weet ik wel (heb ik ook niet naar gevraagd) het zo namelijk kunnen dat de rode kleurstof wél schade aan de pomp zou kunnen veroorzaken. daarnaast maakt het niet uit of er nou wél of géén garantie op zit, een defecte pomp moet je niet willen hebben.


en idd dat gezeur over belasting hoef ik niet, dat bepaal ik zelf wel, of vult u uw belastingformulier altijd in het voordeel van de belastingdienst in? u probeert toch ook zo weinig mogelijk belasting te betalen?


en u kunt blijkbaar nogal slecht lezen ook, want ik had gevraagd om alléén technische antwoorden, en geen ander geneuzel.


vr gr techneut.