Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lida1a - 02-08-2004 18:56:48
Computers & Telefonie

Fast-xs (geld retour)

ook wij hebben een probleem met fastxs. na onze aanmelding kregen wij de vraag om betaling, welke ook wij direkt voldaan hebben (149,-) maar omdat de oplevering van aansluiting en het modem erg lang op zich liet wachten, hebben wij vele malen gebeld, en uiteindelijk kregen wij de mogelijkheid om ons contract op te zeggen, wat wij uiteraard direkt gedaan hebben. wij kregen hierop een brief met de bevestiging van ons opzeggen, en de mededeling dat onze 149,- zsm. terug gestort zou worden. maar zoals mij inmiddels duidelijk is zal dit niet meer gebeuren.


uiteraard hebben wij hierover nog een aantal malen gebeld, maar ja er was enige vertraging, dus wij moesten maar geduld hebben.  inmiddels lukt ook bellen niet meer wat je krijgt het geluid van een afgesloten lijn.


zoals ik hieronder reeds gelezen heb, ga ook ik het nog eens proberen via een aangetekende brief, wie weet......