Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-03-2007 17:24:48
Voeding & Gezondheid

Karbonades braden

zo zeg wat een gedoe om een karbonade te bakken.


ik leg ze eerst ff uit de koeling om op temperatuur te komen. schroei ze dan dicht in roomboter en doe dan de peper en zout erop of andere kruiden en laat ze garen terwijl ik ze af en toe keer in nog 20 minuten. en ik heb geen problemen.


biefstuk laat ik ook eerst op temperatuur komen. beide kanten snel dichtschroeien in ruim roomboter. peper en zout erop en laten rusten. totaal 6 minuten en klaar. ik begrijp al die verhalen van water dat eruit komt niet. koop tartaar en biefstuk bij aldi en smaakt altijd opperbest. lekker medium gebakken en nooit problemen.


nou snap ik waarom ze altijd willen blijven eten, haha......