Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lannasilva - 13-05-2007 11:00:57
Voeding & Gezondheid

Zelfgemaakte vlammetjes worden heel vet bij het bakken

hallo beste mensen,


bedankt voor jullie reacties. ik ga het de volgende keer proberen met rauw varkensgehakt. zelf verwacht ik niet dat het aan de temperatuur van de frituurpan ligt, aangezien de andere producten wel goed afbakken. het is echter wel zo, dat de vlammetjes niet bruisen zodra je ze in de olie legt. mijns inziens omdat ze gelijk vol met olie lopen.


nog even voor harry,  welke olie gebruik je om je pangsits in af te bakken. zelf gebruik ik zonnebloemolie.   


gisteren kwam ik een paktje trassi tegen in de supermarkt. kan ik dit ook gebruiken voor jouw recept of voor mijn eigen recept. hoeveel moet ik dan gebruiken bij mijn en jouw recept.


ik ga alles uitproberen en laat mijn reactie nog horen


alvast bedankt.


vr.gr.   andre