Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-05-2007 19:38:40
Voeding & Gezondheid

Toch wortelkanaalbehandeling na homeop.middel??

die homeopatie zal de aftakeling van de wortel van een tand of kies niet oplossen. die wortel gaat toch steeds meer pijn doen en daardoor heeft de persoon ook erge pijn. een wortelkanaalbehandeling doet geen pijn omdat deze altijd wordt verdoofd. de wortel wordt verwijderd en er komen een soort pinnetjes in die de stevigheid aan de tand of kies gaan geven. de tand is dan gevoelloos en gaat dan iets verkleuren. in de toekomst zal de tand of kies wel gevoelig zijn voor gaatjes en die moeten ook verholpen worden.


homeopatie kan niet die onsteking weghalen maar wel iets van pijn wegnemen. het proces van aftakelen wordten met tand of kies hou men niet tegen.


heb er zelf genoeg ondergaan en geen van de behandelingen deden zeer. het is een redmiddel om geen kroon of gebit te krijgen


labswans