Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-05-2007 08:11:38
Voeding & Gezondheid

Toch wortelkanaalbehandeling na homeop.middel??

er zijn momenten dat homeopathie heel handig en goed kan zijn...


een dermate beschadigde tand of kies dat er een wortelkanaalbehandeling wordt voorgeschreven door de tandarts is er daar niet één van...


ok, het kan helpen de ontsteking te bestrijden, maar het zal nooit het gat in de kies repareren, noch de wortel zelf herstellen/verwijderen.


daarvoor moet je toch echt naar de tandarts.


probeer het zo te zien: je kan met homeopathische middelen best een hoop tegen pijn en ontstekingen doen, maar een gebroken been moet toch écht gezet worden als het netjes moet helen... dat gat in je kop moet toch écht nog steeds gewoon gehecht worden.


enneh; op uw vraag over zjn leeftijd: dat maakt totaal niet uit. het enige wat er kan gebeuren als u de wortelkanaalbehandeling niet laat doen is dat de klachten erger worden, de tand/kies steeds slechter wordt en uiteindelijk die ernaast ook aan zal gaan tasten, dat de wortelonsteking ontaard in een kaakontsteking die hem zijn halve gebit kan kosten (ik kan erover meepraten), enzovoorts.


dus eh... laat die kanaalbehandeling nou maar uitvoeren, het is het behoud van zijn gebit.


groetend,


richard faas