Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-08-2007 19:49:50
Voeding & Gezondheid

Waterflesjes hygienisch hergebruiken

ik gebruik meerdere flesjes van div. afmetingen, en ook een bidon - sowieso handig. schoonmaken: gewoon met de vaat mee (niet in het laatste afwaswater :-) daarna drie keer omspoelen met schoon, heet water. in het bidon kan ik met gemak een schuursponsje proppen, water erbij en husselen maar, of met de achterkant van de steel van de afwaskwast het sponsjes "sturen". kan ook in sommige andere flesjes, maar het eruit peuteren van het schuursponsje is dan wel een gedoe! dat vraagt wat handigheid met het haakje achterop de afwaskwast :-)


voor goed schoon vertrouw ik het meest op regelmatig een poosje wegzetten met beetje soda (beetje = mespunt, theelepeltje) in het water. druppeltje chloor zou ook kunnen, maar duurt lang voor de chloorlucht /-smaak weg is.