Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-09-2007 00:12:42
Computers & Telefonie

Internet+bellen provider

bij internet+bellen van kpn planet die ik zelf heb, kun je voor €10,- extra de hele maand zonder starttikken naar alle vaste telefoons verder gratis bellen. dus dan weet je waar je aan toe bent. bij orange, die ik hiervoor had, internet je sneller en kun je ook voor een bepaald bedrag erbij gratis bellen, maar volgens mij kwam daar de starttik nog bij. beide providers hebben het probleem dat de telefoons kunnen uitvalllen tijdens een gesprek en dan zul je opnieuw moeten bellen. alleen orange internet is sneller. tja en dan is er upc, maar daar heb ik niet zo'n best verleden mee en wat ik weet is dat upc niet voordeliger was met bellen, toen ik een keuze moest maken en ook die telefoonverbinding viel in die tijd dat ik het had weg.


voordeel van kpn is dat je ook voor je tv de digitenne erbij kunt nemen, maar bij alle providers zijn nog klachten, alhoewel ze zijn te overzien, zoals ik al aangaf met het moeten terugbellen als de verbinding weg is. ook zul je geregeld je modem moeten resetten om problemen te voorkomen.


hopelijk heb je hier wat aan, vr.gr.elena