Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-09-2007 08:16:59
Computers & Telefonie

Internet+bellen provider

bij alle providers zijn nog problemen maar het kan heel goed zijn dat dat voor u niet geldt. feitelijk is deze site niet bedoeld, m.i. volgens de spelregels om explicite reclame te maken voor één provider. ik zie dat elenay er meerdere noemt en is de keuze dus tocyh aan u.


de reactie van poltol in deze is wel degelijk adequaat, ook m.i. omdat als gelezen wordt dat over twee wkenen een abonnement af loopt en vraagsteller wil overstappen er naar alle waarschijnlijkheid nog wel niet zal zijn opgezegd en kan overstappen mogelijk uitsluitend met gepaardgaande boete. opzeggen altijd per aangetekend schrijven met in achtname van de contractuele opzegtermijn (normaliter tenminste één maand)