Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2007 14:38:58
Auto & Vervoer

Kopen zonder garantie

ik zie nu ik de verkeerde tekst als vraag geplaatst heb. stom!


ik heb deze brief naar de rechtswinkel gestuurd om mij te helpen. een vriend van mij is autohandelaar bij sale occaison en voor hem moet ik uitzoeken, of hij gelijk heeft (en de eventuele rechtzaak die de vrouw zegt te willen aanspannen) zou kunnen winnen. zover ik kan zien heeft de verkoper ook inderdaad zijn recht. alleen uit naam van de verkoper kon ik geen brief schrijven, omdat ik dan geen gratis hulp van de rechtswinkel kan krijgen. hij is net begonnen en ik ging eerst even kijken of ik er zo uit kon komen voor we betaalde rechtshulp inschakelen.


vandaar dat ik me verplaatst had in de klant en zo de brief opgesteld heb naar de rechtswinkel. ik was er alleen van overtuigd dat ik de juiste vraag hier geplaatst had. niet dus. excuses daarvoor, maar wel bedankt voor jullie reacties! ik denk dat we zo voldoende weten.


groeten,


wendy