Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-10-2007 13:59:56
Huishouden & Energie

Combimagnetron of oven?

een goede combimagnetron kan echt minstens evenveel; eigenlijk meer. als ik maar weinig hoef te grilleren of te bakken, gebruik ik altijd de oven-instelling van mijn magnetron. veel snellere opwarmtijd, gebruikt ook hete lucht voor gelijkmatige temperatuur, en is daardoor ook veel voordeliger in gebruik.


het leuke is dat je ook de eigenschappen van magnetron en oven tegelijkertijd kunt gebruiken. diepvriespizza - of andere zaken uit de diepvries die bijvoorbeeld gegrilleerdèn ontdooid moeten worden, kunnen op de combi-stand tegelijkertijd plaatsvinden. ideaal.


op één ding na. de bediening is niet altijd echt eenvoudig. goed de gebruiksaanwijzing lezen, als je van alle voordelen gebruik wilt maken.


rechtstreeks op een houten aanrechtblad zetten zou ik nooit doen, ook al mag het. het geeft op de lange duur altijd verkleuring. gebruik een pannenrooster of hardglazen onderzetter.


succes!