Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-11-2007 13:51:34
Huishouden & Energie

Betaling nuon

beste david,


goliath walst zo met een in één keer over u heen. blijf rustig staan en wacht tot het donker en koud wordt in uw nederige stulp. u heeft een contract afgesloten met nuon. die heeft geleverd. u heeft niet betaald. u moet aan de contract voorwaarden voldoen. een machtiging afgeven is niet voldoende. u moet controleren of en hoe u aan uw wettelijke verplichtingen vol doet. u moet namelijk betalen. u kunt zich niet verschuilen achter nalatigheid van nuon. pak de betalings regeling met beide handen aan. stel eventueel voor om de komende twintig maanden steeds €100 bij te betalen. wacht niet te lang want dan komt er bij u een incasso binnen en ook die kosten gaat u dan "gewoon" betalen.


toch veel succes met uw strijd, poltol


ps: u begrijpt nu wel dat ik geen medestander ben in uw gevecht. als ik op de uitslag moest wedden, dan zet ik in op nuon.