Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-12-2007 08:58:12
Voeding & Gezondheid

Visolie bij adhd

plasebo of niet?


je kunt door het denken dat het helpt en door alleen positive te herplaatsen op andere site's de indruk wekken dat het zou helpen, er is niets bewezen, dus er is slechts een vermoeden en testen die onafhankelijk lijken zijn betaald en gemaakt door de diverse fabriekanten maar geen enkele specialist zal deze middelen voorschijven, alleen vrije verkoop van onschuldige produkten, en visolie kan niet helpen, tenzij ze er andere stoffen die ook in de reguliere medicijnen zitten erin doen, en dan mag het vermoedelijk niet meer via deze weg verkocht worden!


behalve paracetamol en foliumzuur zijn er maar weinig die echt genezen, net als hoestdrank, ze stoppen het niet maar maken het alleen maar zachter, dus zo zie ik deze ook, helpt niets maar het idee maakt sommige iets rustiger!


als het werkelijk zou helpen zouden diverse specialisten dit ook gaan voorschrijven en verzekeraars dit vergoeden en dat is dus nog steeds niet zo!


er is dus geen voldoende bewijs voor het op recept verstrekken, en de echte adhd werking is daarmee voor mij bewezen...


alleen uw portemonee is dunner dus!