Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-01-2008 23:45:10
Computers & Telefonie

Al ervaringen met alice.nl?

Dag edwardus,

ik had speedlink met voip tot 1 september. daar wilde ik weg. alice kwam eigenlijk als geroepen. hun aanbod lijkt aantrekkelijk, 20 mb. daar had ik nu gezeten, ware het niet dat alice per se het beheer van het stukje lijn van de straat tot in huis van kpn over wil nemen. dat wil ik zelf blijven huren van kpn.

er zitten bij alice toch addertjes onder het gras:
alice kan wel beweren dat je meteen weg kunt als het je bij hen niet bevalt, maar doordat zij de lijn van kpn overnemen, waar je in eigen beheer bij anderen een korting van 9,95 euro op het abonnement voor krijgt, kan dat  bij alice niet. wil je  b.v. een maand nadat  je  naar alice bent overgestapt, weer terug  naar kpn, dan dien je wel ruim 60 euro herintredingskosten aan kpn te betalen. dan ga je nog niet zo gauw weg!

verder moet je wel heel dicht bij de centrale zitten, wil je van die aantrekkelijke 20 mb gebruik kunnen maken. ik houd er hier theoretisch maar 7,5 mb van over. dat wordt praktisch nog veel minder als zich veel mensen bij alice aanmelden.
de uitbreiding van infrastructuur loopt bij iedere provider achter op de feiten: pas als er veel klachten komen over te lage snelheid, wordt er  overlegd over uitbreiding. daarna moet nog beslist worden wat en hoe. er moet nog besteld worden, na een tijd geleverd en ge-installeerd. we zijn heel wat ellende verder als het eindelijk weer acceptabel kan zijn.

ik zou graag een feitelijk positive bijdrage leveren over alice.

misschien op fora in italie en/of duitsland. daar zijn ze al langer actief.

hardware error man.