Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-01-2008 11:27:41
Computers & Telefonie

Bericht niet te verwijderen

labswans


dit kom ik tegen, ik weet niet of je er wat aan hebt ??


groet wil. r


 


wanneer u een pop3-e?mailaccount gebruikt, worden verwijderde e?mails naar de map verwijderde items verplaatst wanneer u klikt op verwijderen. als u verwijderde items definitief van de computer wilt verwijderen, klikt u op de map verwijderde items en klikt u in het menu bewerken op map verwijderde items leegmaken.
wanneer u een imap-e?mailaccount gebruikt, worden verwijderde berichten niet daadwerkelijk verwijderd uit de berichtenlijst wanneer u klikt op verwijderen. in plaats hiervan worden ze doorgestreept in de berichtenlijst om aan te geven dat ze zijn gemarkeerd voor verwijdering. als u berichten die zijn gemarkeerd voor verwijdering van de computer definitief wilt verwijderen, klikt u in het menu bewerken op berichten permanent verwijderen. nadat verwijderde berichten permanent zijn verwijderd, kunnen ze niet meer worden hersteld. als u de verwijdering van een bericht dat is gemarkeerd voor verwijdering ongedaan wilt maken, klikt u in het menu bewerken op verwijderen ongedaan maken.
als u verwijderde berichten automatisch permanent wilt verwijderen uit uw imap-e?mailaccount, klikt u in het menu extra op opties. klik op de tab geavanceerd, klik op onderhoud en klik vervolgens op verwijderde items permanent verwijderen bij het verlaten van imap-mappen