Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-03-2008 14:21:43
Elektronica & TV

Aanbieding van een kirby

beste dammeijer,


ik de kirby nooit kopen. als ervaren verkoopster weet ik waarover ik praat. de kirby-bedrijven in nederland bedriegen de boel. het product is speciaal ontwikkeld om mensen te laten denken dat hun huis niet schoon is. de (zeer geloofwaardige) demonstratie is een val waar je niet in moet trappen. de verkopers en kopers worden gemanupileerd en bedrogen. zie deze link:


http://www.internetoplichting.nl/cgi-bin/yabb/yabb.cgi?num=1174404633/60#68


hier is een verkoper, die de demonstratie van de kirby bij mensen thuis deed en nooit is uitbetaald. maar ook ontevreden kopers van het product zie je hier. je moet je afvragen of een bedrijf dat zo gewetenloos, zoveel emotionele en financiƫle schade aan kan richten, nog zo lang kan bestaan. het bestaat al 15 jaar ofzo, steeds onder andere namen. ik ben er van overtuigd dat er een netwerk achter zit. hier zijn nog een aantal betrouwbare links over de kirby stofzuiger:


http://websitejudge.com/nl/wonen/stofzuigers/www.kirby.nl" target=_blank>http://websitejudge.com/nl/wonen/stofzuigers/www.kirby.nl


http://nl.wikipedia.org/wiki/kirby_company" target=_blank>http://nl.wikipedia.org/wiki/kirby_company


de demonstratie is ontwikkeld om mensen ervan te overtuigen dat het een wondermachine is. en die wondermachine moet ook onderhouden worden, jaa dure kosten. de servicekosten per jaar kunnen ook nog eens hoog oplopen. als je echt een revolutionaire stofzuiger wil kijk dan naar de robotstofzuiger, de sensor cruise van siemens en kijk op deze link:


http://www.siemens.nl/huishouden/huishouden/030303_sensor.aspx?mg=21


genoeg productinformatie, best betrouwbaar. volgens mij komen andere merken binnenkort ook op de markt met de robotstofzuiger en zal hij bij tijds in prijs dalen. dus doe geen domme, impulsieve aankoop die niet terug kunt draaien.


de kirby kan alles en heeft 90 functies ofzo. maar even serieus, wil je al die functies gebruiken ben je 2 weken bezig je huis schoon te maken. daarnaast zul je hem moeten onderhouden, anders gaat bijvoorbeeld dat waterreservoir naar een tijdje stinken. en zo moet je nog 90 asseciores goed onderhouden. je wordt echt gebraiwashed met dat ding. ik snap ook niet dat het legaal kan dat een bedrijf zo de boel kan oplichten. kan hier niet iets tegen gedaan worden?? het product zou verboden moeten worden in nederland!!! het brengt meer schade aan, terwijl de kirby alles makkelijk zou moeten maken.


laat je niet in de zeik nemen!!!en pas dus op voor: mooi advertenties (2000/3000 euro verdienen p maand) en laat je niet gek maken door promoties en bonussen, want het zijn valse beloftes. pas ook op voor telefoontjes!! een gratis schoonmaakdemonstratie of schoonmaakbeurt gewonnen?!! nee, zo komen ze in je huis, je laten je denken dat jij de gelukkige bent, maar uiteindelijk willen ze duizenden euro's van je. ook de net beginnende nietsvermoedende verkoper is gewaarschuwd, open je ogen, je wordt belazerd!!!


met al deze informatie wetende, zou ik zelf nog verder kijken naar wat informatie. en logisch nadenken..... over die wondermachine. dus pas op en wees gewaarschuwd...en waarschuw iedereen om heen die dreigt in te gaan op een advertentie of een demonstratie. want voorkomen is beter dan genezen. en deze kirby, wondermachine wil je echt voorkomen!!!