Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-03-2008 15:59:16
Elektronica & TV

Aanbieding van een kirby

beste vinnie,


een paar puntjes.


geen waterreservoir?? hoe reinig je het tapijt dan?? met de stofzuiger zelf zeker, haha. en die andere 90 onderdelen die je ook zal moeten onderhouden dan??


nou heb ik links aangegeven. op die links staat duidelijk vermeld dat de informatie en service die kirby sales en service verstrekt alleen is voorbehouden aan kirby amerika zelf. wat eigenlijk al in de vorige reactie van mij stond.


er staan nog meer links. neem gerust de tijd om te kijken, want als ex-verkoopster ben ik zeer bekend met die demonstratie- wijze van kirby. waarom kost een kirby in amerika ongeveer 700 dollar en hier bijna 3600 euro?? of je moet 'm 2e hands willen hebben.


ik waarschuw alleen iedereen die met zo'n nep kirby- bedrijf in zee wil gaan!! niet doen!! als je het apparaat goed vindt, koop 'm dan 2e hands. er staan er heel veel op marktplaats, speurders, ebay.... ga maar kijken. als het zo'n wondermachine is, waarom willen zoveel mensen er dan van af?? maar als je toch overtuigd ben van deze wondermachine koop 'm dan 2e hands.


ik raad nogmaals de sensor cruise van siemens aan. de echte revolutie van nu, weer de link:


http://www.siemens.nl/huishouden/huishouden/030303_sensor.aspx?mg=21


ieder natuurlijk zijn eigen mening. maar het toch niet te vergelijken met een oudbollige kirby (die zgn steeds verbeterd wordt, en alleen maar duurder wordt), informeer jezelf goed, voordat je koopt!!