Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-03-2008 22:26:20
Elektronica & TV

Aanbieding van een kirby

jaa, jij bent die verkoper van vinmo trading.


ik snap dat je je eigen wondermachine wil beschermen en zo heftig in de verdeding springt, vinmo. maar de links zijn duidelijk. en het is ook duidelijk dat dit al behoorlijke oude forums zijn, dus jij al behoorlijk lang de boel aan het verdedigen bent, op je eigen slinkse en sluwe manier natuurlijk. en je zit dus al behoorlijk lang in deze business, toevallig onderdeel van een netwerk? ik herhaal weer:  de link vermeldt duidelijk dat de informatie en service die kirby sales en service verstrekt alleen is voorbehouden aan kirby amerika zelf. dus niet nederland. zie:


http://websitejudge.com/nl/wonen/stofzuigers/www.kirby.nl" target=_blank>http://websitejudge.com/nl/wonen/stofzuigers/www.kirby.nl
http://nl.wikipedia.org/wiki/kirby_company" target=_blank>


zie ook:


http://nl.wikipedia.org/wiki/kirby_company" target=_blank>http://nl.wikipedia.org/wiki/kirby_company


zijn best betrouwbare bronnen. dus ook jouw bedrijf vinmo trading kan geen rechten ontlenen in de naam van kirby. behoorlijk duidelijk toch vinmo.


o ja, en dat was geen reclame, vinmo, ik wilde een punt maken.een beetje tussen de regels doorlezen vinmo!! voor hoeveel verkoop jij die wondermachine?? nee, even serieus, hoeveel kost de kirby stofzuiger bij jou?