Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-03-2008 22:51:22
Elektronica & TV

Aanbieding van een kirby

ik hoopte dat je iets anders zou reageren dan van die lasterlijke uitspraken te doen. opnieuw zijn je uitspraken op lucht gebasseerd. ik maak mijzelf bekend en wordt door jou direct betiteld met "sluw" en "slinks" je kent mij niet, je kent me website en mijn bedrijf niet. en maakt jezelf niet eens bekend. ik vraag je contact op te nemen en je doet het niet eens. waar ligt dan jou probleem?


dat kirby op hun website (kirby.com) vermeld dat alleen zij "de" echte kirby zijn dat klopt. ik ben ook niet van kirby en heb niets te maken met de werkwijze en het concept van kirby. net zoals (voobeeld) garagebedrijf "pietje puk" bij jou om de hoek! hij sleutelt aan jou opel en gebruikt originele onderdelen. maar hij is geen geautoriseerde dealer. want alleen de fabrikant bepaald welke dealer zich geautoriseerd mag noemen. de fabrikant wil namelijk bepalen hoe de geautoriseerde dealer het moet doen. ze zijn veelal duuder en lang niet altijd beter. dus als je een kirby hebt, of er graag één wilt hebben? maak je keuze zou ik zeggen. en als je liever een robot stofzuiger koopt....ook goed. ik ben blij met mijn kirby. net als vele 1000den klanten in mijn klantenbestand.


vr. gr.