Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 10-04-2008 15:04:00
Voeding & Gezondheid

Verkouden / griep

hallo juupke


ja lastig he, dat eeuwige gesnotter, lijkt dan ook geen eind aan te komen. krijg bij u het idee dat er een griep maar niet weg wil. en een wonder middel is er niet. 'gewoon' uitzieken. heeft u er wel eens aangedacht dat als je zo vaak verkouden bent, dat u misschien wel eens ergens allergisch voor zou kunnen zijn? is wel een optie.


en voorkomen? ook moeilijk, of je moet jezelf de hele dag opsluiten. wat ik zelf doe, al is het nog zo koud buiten, trek natuurlijk wel een jas aan, maar pak mezelf niet te dik in. zo creeer je ook extra weerstand. en mocht ik eens ergens terecht komen waar een hoop 'snotneuzen' zitten, ik geef ze geen hand! als je andere tegen jou gesnotter wil beschermen, was dan regelmatig de handen. want doorgaans is dat de boosdoener van het aan elkaar doorgeven. [buiten dat het natuurlijk ook in de lucht hangt]


en dan misschien nog een klein tipje. kinderen hebben vaker 'gemenere' bacterien bij zich dan volwassenen. blijf uit de buurt totdat de snotneus periode voorbij is. [vinden mijn neefjes niet leuk van mij, maar tante kan heel 'beroerd' zijn van die ventjes!] dus ik begrijp u helemaal! maar een echte doeltreffende oplossing? sorry!


wens u sterkte, groet, kiran