Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-04-2008 01:15:51
Voeding & Gezondheid

Personenweegschaal

Dag ryan,

wegen moet geen obsessie worden.

de elektronische weekschalen hebben alle dezelfde makke: er wordt gemeten op 4 plaatsen met rekstrookjes. deze zijn zeer gevoelig voor gewichtsverplaatsing op het plateau. en dat doe je als je op het plateau staat te wiebelen. iets gewicht verplaatsen van je linker- op je rechter voet, of van voorvoet op hak is al voldoende voor misaanwijzing.

donder het ding weg (kringloop)en koop zo'n ding dat uw dokter ook heeft staan: een voetenplateau met een rond venster ter grootte van een wekker. daarin draait een een wijzer bijna 360 graden rond. deze zijn nauwkeurig en kosten geen dure 9 volts batterijen. tot 180 kg, dus als je nog wat aankomt kun je nog steeds jezelf wegen ;-)

zo'n ding kost een paar cent, maar dan heb je (voor je hele leven) ook wat.

hardware error man.