Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-05-2008 02:48:43
Voeding & Gezondheid

Blaasontsteking en cranberry capsules

als er een is die "gek" werd van een blaasontsteking ben ik het wel.. tot ik het volgende artikel las: "een inwoner van katwijk aan zee had last van een langdurige blaasinfectie na een operatie vanwege blaaskanker.... niets hielp. de weerstand liep terug tot 5 %.


vervolgens adviseerde een homeopatisch arts het volgende recept:


neem elke dag een lepel honing met een fijngemaakt teentje knoflook. daarnaast het gebruik van tuinkers op brood met kaas en in salades. nu is de man voor honderd procent genezen".    proberen kon geen kwaad.....! alles liever dan elke keer die ellende..


honing met knoflook.... na, niet naar binnen te krijgen


wel echter knoflook in tomatensap of cranberrythee met honing.


zodra ik nu weer het gevoel krijg dat het niet helemaal meer "klopt", neem ik een glas tomatensap met uitgeperste knoflook en...probleem weer voor lang vergeten. de andere zaken hoeven dan niet eens meer, desnoods tussendoor voor de zekerheid af-en toe een cranberrypil of cranberrythee... maar de tomatensap met een of twee uitgeperste tenen knoflook is het voor mij helemaal!