Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
studentje - 26-05-2008 02:40:04
Auto & Vervoer

Elektrische fiets van de aldi voor 699

voor nog net geen 700 euro een scherpe aanbieding. en dan te bedenken dat er 3 (!) jaar garantie aan huis gegeven wordt. ik heb dat de locale rijwielhandel nog niet zien doen. je loopt dus met betrekking tot de accu of reparaties weinig risico. kijk eens op de site:


http://www.elektrischefietsen.com/e-bike%20test%202008.htm


je ziet dat de prijzen aanmerkelijk hoger liggen. bedenk dat je voor het geld wat je voor een batavus uitgeeft je 3 aldi fietsen kan kopen. ook de kleine afneembare (li-ion) accu wordt in bovenstaande test als positief ervaren. in nederland liggen de prijzen voor fietsen van gazelle en batavus hoger dan in duitsland. prijs is niet altijd maatgevend voor kwaliteit. als ik het goed begrepen heb is de aldi-fiets zelfs door het duitse tüv goedgekeurd... een leuk aanbod met weinig risico & je steekt honderden euro's in de pocket; daar kun je je (als de garantie voorbij is) nog heeeeeeel veel extra accu's voor kopen. succes met de keuze!