Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

harrie
harrie - 27-05-2008 13:05:31
Auto & Vervoer

Elektrische fiets van de aldi voor 699

@ herman.


vanmorgen toch maar even bekeken. wat de accu betreft, die kan zowel aan de fiets als los geladen worden. dat is juist een groot voordeel, niet iedereen heeft een 230v. aansluiting in zijn schuurtje/berging of kelder. sommige flats hebben geen contactdoos in de kelder. nu heb je dus vrije keuze.


wat voltage betreft; de gazelle easyglider heeft bijv. een 26 volt accu, spittend ben ik 24v. en 36v. meerdere keren tegen gekomen maar 12v. geen enkele keer. mogelijk durven deze fabrikanten het voltage niet op te geven.


dat de motor voor een goedkope constructie zou zijn betwijfel ik, in de anwb test hadden er 3 van de 11 de motor voor; prijsklasse €1870.- t/m €1990.-


blijft over mogelijk wat zwaarder sturen (misschien wel lekker) en eventuele kabelbreuk na (hele) lange tijd.


naast de 2 v-remmen heeft-ie ook nog een terugtrap rem.


groetjes harrie