Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
rene17 - 04-06-2008 21:41:21
Computers & Telefonie

Ah mobiel kan niet simlock vrij gemaakt worden.

ik heb ook eens een ah-mobiel prepaid aangeschaft voor mijn zoon, zodat hij mij in geval van nood altijd kon bereiken. in de reclame stond duidelijk dat het beltegoed onbeperkt houdbaar was, mits je 1x per halfjaar belt of gebeld wordt. daar hebben we dus goed op gelet. achteraf, toen mijn zoon mij dringend wilde bereiken, bleek het beltegoed opeens weg .... je begrijpt het al: de regels waren plots veranderd en het beltegoed verviel gewoon na een halfjaar. miskoop dus als je maar 1 of 2 x per halfjaar een telefoontje pleegt. gelukkig was zijn telefoon wel simlockvrij en dus een kaartje van een andere provider gekocht.


geen echt antwoord op uw vraag, maar het geeft wel aan dat het kiezen voor ah-mobiel niet voor iedereen een goede keuze is. en er wordt in ieder geval niet op de kleintjes gelet .... (elk halfjaar een tientje in de vuilnisbak).