Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-06-2008 17:03:46
Huishouden & Energie

Naaimachine maakt geen steken

ik ken het probleem, en heb toen telefonisch advies gekregen van een dealer (er zijn gelukkig nog wel eerlijke naaimachinedealers hoor :-) ). en het werkte. hopelijk voor jou ook: in de steekplaat zitten twee 'puntjes'. twee korte stukjes naald, lijkt het op. daar tussen gaat je naald naar beneden om je onderdraad op te halen, kan niet missen. is er misschien èèn van deze twee wat scheef of afgebroken? dat kan namelijk het probleem zijn. haal de kapotte 'naald' er uit met een tangetje of zo. knip van een handnaainaald (leuk scrabblewoord) de juiste lengte af, weer met een tangetje en klem die er in. eventueel nog een heel klein drupje lijm er bij.


ik hoop voor je dat het werkt. ik weet eigenlijk niet of ik hier sites door mag geven, maar kijk eens op www.verenigingsancho.nl/forum, daar vind je heel veel tips en advies op het naai(machine)gebied. mijn excuses als ik dit niet door mag geven. het is geen reclame, alleen een tip.


succes!