Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dijks005 - 04-08-2008 16:50:47
Auto & Vervoer

Elektrische fiets van de aldi voor 699

bedankt voor de uitstekende review, zelf heb ik al een tijdje een ezee. die heb ik uitgekozen aan de hand van praktijktesten die ik zelf gedaan heb. er was een bijeenkomst georganiseerd waar bijna alle fabrikanten vertegenwoordigd waren. het fietscircuit had ook een hele stijle kunstmatige heuvel ingebouwd. nadat ik vele merken uitgeprobeerd had waarbij mij grote verschillen opvielen in degelijkheid, prijs, ondersteuning en comfort, kwam ik bij het voor de zoveelste keer beklimmen van de heuvel, waar je dus echt zwaar moet meetrappen en ook nog in de juiste versnelling, een tenger dametje tegen die mij fluitend voorbij fietste. ik snel erachteraan om te achterhalen wat het merk was. een ezee dus, nooit van gehoord. direkt op alle types van dat merk een proefrit gedaan en ik was verkocht, ook ik nu fluitend de heuvel op.


wel een lange levertijd, ik was inmiddels niet de enige die ontdekt had wat deze fiets kon en er werden dan ook ter plekke zoveel bestellingen gedaan dat de importeur geen fietsen meer in voorraad had. deze fiets is echter van een heel andere prijsklasse als de fiets van de aldi, kost zeker 1000 a 1100 euro meer.


als ik echter nu voor de keuze zou staan, als echte hollander, zou ik toch eerst even die aldifiets kopen/proberen, het prijsverschil is te groot. mocht de aldifiets niet bevallen dan kun je hem gewoon weer terugbrengen.


even nog over de accu, de ezee heeft 37v li-on, aldi 24v li-on, dat is dus iets (30%) minder qua capaciteit/acceleradius, maar dat mag de pret niet drukken.