Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dijks005 - 10-08-2008 15:53:14
Auto & Vervoer

Elektrische fiets van de aldi voor 699

beste meneer h of http://kassa.vara.nl/portal?_li=y&_scr=expert_homepage&uid=2965206">hrdwerrorman of hardware error man.


ik citeer "dat u mijn reactie onaangenaam is, heeft u over uzelf afgeroepen door uw niet correcte vergelijking." u zegt dus dat ik iets fout doe en dat het mijn schuld is dat u onaangenaam bent.


ik citeer: "u vergat in die vergelijking een essentiëel punt te benoemen" ook hier ben ik natuurlijk weer de "schuldige"


ik citeer: "uw opmerking over 12 volt laat ik maar even voor wat die is: onwetendheid. nu blijk ik ook nog eens verschrikkelijk dom te zijn.


dit lijken mij toch echt opmerkingen die helemaal niet interessant zijn voor mensen die tot een goede keus van een fiets en zijn accu willen komen.


had u echter op mijn eerste bijdrage in dit topic nog vragen gehad, dan had u die gewoon kunnen stellen en u ook antwoorden gekregen. echter u verkiest het eerst negatieve kritiek te geven, vervolgens reactie af te wachten en daarna toch nog maar even, met een negatieve ondertoon, een vraag te stellen aan iemand die inmiddels voor, (ik citeer) "onwetend" door u is uitgemaakt en voor wie het te, (ik citeer) "moeilijk" is en zich zeker, (ik citeer) "niet moet wagen aan vergelijkingen"


u heeft het ook steeds over fietsen met een 12v voorziening. ik citeer alweer: "in duitsland is een aanbouwset te koop, werkend op 12 volt, waarmee je van elke fiets een e-fiets kunt maken. zelf gezien. over de kwaliteit hiervan doe ik geen uitspraak. wel heb ik m'n bedenkingen." zelf gezien, mijn vraag is, kunt u dat ons ook laten zien b.v. d.m.v een link? ondanks dat u ook over dit produkt alweer bedenkingen over heeft.


nu ga ik natuurlijk wel de door u uiteindelijk gestelde vragen beantwoorden:


1e de accu van de aldi is 10ah, dit staat gewoon in de folder.


2e de accu van ezee is ook 10ah, dit gegeven is te vinden op het internet.


3e de motor is in nederland altijd (max) 250w, dit is wettelijk voorgeschreven.


ik hoop dat uw vragen beantwoord zijn.


nu heb ik aan u nog een verzoek en ik citeer nu mijzelf maar even: "ik stel voor dat u met behulp van de wet van ohm en de daarvan afgeleidde formules even aantoont dat een motor met een vermogen van 250w op accu´s met gelijke ampèrage per uur, maar met verschillende voltages beter en/of langer presteert bij een lage spanning. dat is interessant en daar hebben de mensen wat aan als zij voor de beslissing staan met welke accu een fiets het beste uitgerust kan zijn.


vr gr