Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-09-2008 11:57:01
Vrije tijd & Tuin

Kan dat zomaar

In navolging, min of meer van read, men mag niet tussentijds eenzijdig een overeenkomst aanpassen. dat betekent letterlijk/wettelijk dat

http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html schade bij niet nakomen


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/162.html">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/162.html onrechtmatige daad aan de otrde is. er is vioor u dus geen aanleiding om de overeenkomst te ondertekenen. wel kunt u als er moeilijk wordt gedaan de vereniging houden aan de geldende lopende overeenkomst tot einde looptijd. ongetwijfeld zullen de statuten voorzien in het kunnen wijzigen van overeenkomsten op basis van te nemen besluiten. bij een vereniging zal dat normaliter in een algemene ledenvergadering moeten gebeurne. was u resp. uw dochter daarvoor uitgenodigd en heeft u (uw dochter) als lid de wijzigingsvoorstellen vooraf gekregen? zo neen, dan is er m.i. sprake van een ongeldig besluit (als het een vereniging is)