Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zathros
zathros - 18-11-2008 07:16:50
Auto & Vervoer

Goed slot voor scooter

ik werk zelf in een rijwielzaak en zie verschillende ook goedgekeurde sloten gekraakt.


accu machines zijn voor dieven een grote hulp, of ze boren het cilindertje uit. laatst kwam er iemand met een goedgekeurd slot wat gekraakt was en uit de sporen bleek dat een  moerenkraker(verkrijgbaar bij veel gereedschapwinkels) de meeste kettingsloten gewoon kan kraken. electrisch accu gereedschap is vaak zo goedkoop voor een dief dat tegenwoordig het een standaard uitrusting is.. een betonschaar word nog maar sporadisch gebruikt.


 heus schijfremsloten in combinatie met alarm is de naar verhouding goedkoopste en meest efficiente oplossing. daarnaast een stijf beugelslot met zo min mogelijk ruimte om erbij te kunnen


camera's helpen echt niet zelfs niet als ze werken want de meesten hebben een muts op waardoor ze nauwelijks herkenbaar zijn.


koop een goed alarm en schijfremsloten, zorg ook voor een goede start onderbreker, een kettingslot voorkomt alleen maar dat ze in een aanhanger kunnen gooien. en zorg er ook voor dat ze niet bij de bedrading kunnen van het alarm.


veel succes.


grts.


ted