Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-01-2009 12:52:06
Voeding & Gezondheid

Rookworst

koop rookworst bij de biologische slager. is
a. veel lekkerder (niet die volledig vermalen vleestroep)
b. gezonder voor de mens (geen afvalvlees vol met hormonen en antibiotica)
c. beter voor de dieren en
d. beter voor het milieu.


in de meeste grotere steden zit wel een biologische slager. op het platteland heb je soms (biologische) boeren die zelf vlees verkopen.


want neemt u van mij aan: de rookworsten van unox en andere fabrieksrookworsten  bevatten allemaal afvalvlees dat niet geschikt is voor losse verkoop. en wat kun je er dan nog mee? in een grote machine stoppen die er rookworsten van draait. wat smaak-, geur- en kleurstoffen erbij en we hebben een voor de consument geschikt product.


voor de vegetariers: bij de ah hebben ze aardige soja rookworsten.