Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-01-2009 12:21:46
Computers & Telefonie

Computer start niet meer op

"windows heeft een eigenschap om na 24 uur weer opstarten zelf een aantal zaken te wijzigen naar wat eerder wel werkte"

die eigenschap heeft windows helemaal niet. wel heeft windows een functie die de zogenaamde "last known good" situatie kan herstellen, maar dat doet het echt niet automatisch en al helemaal niet na 24 uur.

bovendien gaat het hier - nogmaals - zo te zien om een hardware-fout. als een pc niet meer wil opstarten en deze komt niet eens aan het laden van windows toe - ik heb al eerder aangegeven dat zo te zien de post niet eens wordt uitgevoerd - dan heeft de storing dus niets met windows te maken!

ik vermoed dat wat o.a. freya (en ondergetekende) al eerder hebben aangegeven inderdaad de oorzaak is: onderdelen die loszitten, zoals insteekkaarten, geheugenmodules, etc. kastje los, alles eruit en opnieuw erin zetten en aansluiten.