Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-01-2009 22:52:09
Computers & Telefonie

Computer start niet meer op

@marcel:
nee hoor, in het geheel geen geruzie. er zit alleen iemand in de discussie die compleet onzinnige verhalen neerkalkt waar jij als vraagsteller niets aan hebt.

verschillende mensen betekent uiteraard verschillende inzichten - dat kun je ook wel zien aan de antwoorden. het gaat er natuurlijk voornamelijk om jou op het juiste spoor te zetten. vaak is een probleem van dien aard dat er heel veel oorzaken kunnen zijn, zoals jouw probleem, helaas...

eenieder probeert dan natuurlijk vanuit zijn/haar eigen expertise aan te geven in welke richting je zou kunnen zoeken. zo ook hier. en zoals je merkt geven we soms hele verschillende richtingen aan. gelukkig maar!

alleen zit af en toe iemand er wel eens een beetje naast. als dat aantoonbaar het geval is, dan vind ik het niet meer dan terecht daarop te wijzen - niemand heeft immers iets aan onjuiste informatie, toch? soms ontspint zich dan een gezonde discussie, soms wordt grif toegegeven dat men mis zat en heel soms zit er iemand tussen die lijdt aan extreme zelfoverschatting qua kennis en kunde.

dit laatste was het geval n.a.v. jouw vraag, helaas. we - gelukkig ik niet alleen - hebben betrokkene er op een zo respectvol mogelijke manier op proberen te wijzen dat zijn verhaal onzin was en barstte van de foutieve aannames, veronderstellingen en informatie. helaas wilde hij hier niet aan en kwam terug met een - lees het nog maar eens goed door - volslagen wartaal-reactie. tsja, dan vraag je natuurlijk om wat lachwekkende reacties...

niettemin vind ik het jammer dat een discussie op deze manier verloopt. het is nooit mijn bedoeling om iemand af te kraken of belachelijk te maken. mijn bedoeling is altijd een zinnige bijdrage aan de oplossing van een probleem te leveren.

maarreh... ik hoop dat jouw probleem zich zo gaat oplossen! druk voor alle zekerheid nog even alle componenten en aansluitingen stevig aan en controleer de koelers! hopen dat-ie het blijft doen!